Vecka 3 - 2013

Måndag 14 Januari 2013
Idag började jag morgonen med att åka till Stockholm för att spela in ett TV-program för tv-bolaget STO-CPH. Sen åkte jag direkt hem för att byta om och sedan gå ner till jobbet. Det blev en himla stress, men jag jobbade bara någon timme innan jag hade lunch och då fick gå hem till illa Abbis. Sen jobbade jag resten av dagen. Vi skulle ha utbildning, men då jag redan kan det vi skule gå igenom fick jag stänga hela huset själv. Det är rätt mycket för det är fyra (!!!!) våningar, som dessutom är stora och jag är ny. Men det gick bra. Jag blev till och med klar ganska snabbt så jag hann vara med på slutet av utbildningen.
 
När jag kom hem satt jag en stund i soffan innan jag la mig i sängen och kollade på serie. Jag måste varit trött, för jag hann inte ens se ett avsnitt innan jag somnade. Skönt!
 
Tisdag 15 Januari 2013
Idag fick jag gå upp klockan 5 för jag skulle till jobbet. Även fast jag la mig tidigt dagen innan, så var jag extremt trött på morgonen. Jag jobbade i alla fall till 16.30 och åkte sedan hemåt. När jag väl kom hem blev det i princip bara hem och vända, för sen åkte jag till gymmet för att träna. Heja heja! Det gick riktigt bra faktiskt, jag orkade mycket mer än jag trodde.
 
Jag ville bara röra på mig, så det blev ett pass på crosstrainern. Tänkte mig 30 minuter, och om jag orkade 45 skule jag vara sjukt nöjd. Men jag höll ut och körde i 60 min. Och ändå var jag inte helt slut, även om ajg var trött. Men nöjd var jag!
 
Efter gymmet åkte jag hem och duschade och drog sen till J som bjöd på suuupergod middag och hummus! Mums! En mycket bra dag!
 
Onsdag 16 Januari 2013
Idag gick jag upp tidigt och gick ut med Abbe, sen blev det att laga ordentig frukost, och sen ville jag kolla på nyheterna en stund innan det var dags att bege sig till jobbet. Men där jag låg i soffan så somnade jag, så det blev inte jättemycket nyhets-kollande för min del. Istället fick jag gå direkt till jobbet när jag vaknade.
 
Arbetsdagen gick bra, men av någon anledning var vi allihopa väldigt sega, och vi hjälpte ju inte precis varandra genom att säga "Guuud vad trött jag är" "Jaa jag me....." Haha!
 
Efter jobbpasset, som slutade 17.30 försökte jag pigga upp mig lite och åkte till stallet där jag träffade Malin. Det blev ett ridpass på Gonzo, som sedan jag red honom sist har fått ryggen fixad, och jäääklarns vad fin han var! Lilla prinsen! Jag blir alltid så glad över att rida på Gonzomannen :)
 Fina häst!
 
 
Torsdag 17 Januari 2013
Jag började dagen med att klockan stod på 5.00. Usch vad det är tidigt! Sen åkte jag till jobbet och jobbade till klockan 15.00. Detä r trots allt ändå skönt; börjar man tidigt slutar man tidigt. Oftast i alla fall.
 
Efter jobbet åkte jag bara hem och bytte om och drog sedan till stallet. Det var ju såklart dags för min vanliga torsdagslektion, och vi skulle ha lite bommar och även ta något skutt. Jag skulle rida Einstein igen, så jag ville vara i god tid för att hinna göra iordning allt i lugn och ro. Tanken var att jag skulle skritta en liten stund innan lektionen, men det blev aldrig av. Han var mysig att göra i ordning idag och vi stod helt enkelt och myste istället.
 
Själv lektionen gick både katastrof och jättebra. Jag provade att rida i hoppsadeln och jag satt ärtt löst då kan jag säga. Jag var inte van vid sadeln och jag hade jättesvårt att göra något. Men så är det, vissa sadlar kommer man ju helt enkelt inte överrens med. Men jag ska ge den några chanser till. Förhoppningsvis är det bara en vanesak. Hehe! Hur som helst så sprang jag och bytte till dressyrsadeln, och den däremot var helt fantastisk! Den vill jag bo i! Det var en ny sadel, och jag är mycket nöjd som sagt!
 
Vi red fram och Einstein var supertaggad och inte helt uppvärmd när det var dags att börja med lydnadsträningen. Så i början gick det riktigt dåligt. Han ville inte lyssna, och sprang bara runt och var hetsig. Tills jag blev less på det och började rida lite ordentligt. Då bev han fin. Men när vi la upp bommarna på ca 90 eller nåt sånt, då jäklar taggade han till igen och drog lite med mig. Men jag kämpade på och fick ändå igenom allt jag ville någorlunda bra.
 
Såhär i efterhand är jag rätt nöjd med min insats, men just efter lektionen var jag bara arg på mig själv, haha! Men efter en liten stund när jag hade analyserat klart, så kom jag fram till att jag inte kunde gjort det så mycket bättre. Nu ser jag fram emot att jobba fram hans fina sidor, och bort med dom mindre fina :) Heja oss!
 
Efter träningen åkte jag hem och duschade och hängde med J en stund.
 
Fredag 18 Januari 2013
Äntligen en helt ledig dag! Det kändes som att jag inte hade varit ledig på huuur länge som helst. Jag började dagen med att ta en lång och skön sov/mysmorgon med finaste Abbehund. Sen tog jag tag i mina kläder och tvättade. Det blev en hel del (som jag fortfarande inte riktigt har packat upp och in i garderoben) men det gick ganska fort. Älskar min tvättstuga.
 
På eftermiddagen kom M förbi en sväng och hämtade lilla Abbe. Han ska få vara hos dom ett tag för jag ska jobba som bara den nån vecka framöver. Då är det roligare för honom att vara där. Sen efter det kom även S förbi en stund och snackade lite skit. Nice!
 
Sen blev klockan egentligen lite för mycket, för jag skulle till mamma och pappa och äta middag. Men jag åkte dit, bättre sent än aldrig. Och det var som vanligt jättemysigt att komma dit. Prata med mamma och pappa, få lite råd i livet och äta god mamma/pappa-mat. En mycket bra kväll!
 
Lördag 19 Januari 2013
Efter en heeeeel dags ledighet var det såklart dags att jobba igen! Januari blir en hektisk månad! Idag började jag dock 9.30, så det var väldigt skönt. Även om det inte är sovmorgon, så blir det nästan lite så ändå.
 
Dagen på jobbet blev väldigt trevlig. Jag jobbade med C som jag tycker om att jobba med. Dessutom kom min familj förbi. För er som inte vet så jobbar jag på ett ställe där allt från barn till vuxna kan göra roliga saker. Så dom kom förbi och jag visade dom runt i den mån jag kunde, samtidigt som jag gjorde mitt jobb.
 
Hela arbetspasset gick jäkligt fort, för helt plötsligt var dagen slut, trots att jag jobbade till 18.30, en timme längre än vad vardagspassen är. När jag kom hem bytte jag bara snabbt om och gick ner en våning. Till S, som hade lite festligheter hemma. Hon ska nämligen åka bort i typ ett halvår (fyfaaan!) Vi käkade god tacos och spelade asroliga spel. "Ryktet går" kan jag verkligen rekommendera! Efter jag varit hos S åkte jag till J.
 
Söndag 20 Januari 2013
Idag var det dags för monster-jobb-pass. Jag började 7.30 och slutade 20.00. Så med andra ord gick söndagen åt till att jobba, jobba och jobba. På kvällen blev det sen film med J. Men när klockan blev mer än 22.00 kom det givetvis som på beställning; Jag somnade.
 

Vad är det för TV program som du varit med i? Skulle va kul att se sen :)
Remember me