Godnatt!Sov så gott alla sötnosar! ♥


Nu är det dags för mig att sova. Måste ju orka gå upp och åka till skolan imorgon bitti. Jag måste bara säga: Jag älskar att sova! Hur skönt är det inte att få ligga i sängen och mysa under ett varmt täcke. Eller, egentligen är det ju omsomningen jag gillar. Ni vet när man vaknar en morgon, inser att man får fortsätta sova, känner hur kallt det är utanför täcket, och man borrar ner sig under, i värmen. DET älskar jag!


Någon som håller med?


.

Hemma från träningen

Jaha hörni, nu har jag kommit hem från träningen. Är rätt trött, men det gick inte bra på träningen alls. Jag fick inte till det helt enkelt. Men alla andra sa att det såg bra ut, men jag vet inte. Nåja, nästa gång kan de ju bara gå bättre då. Hej solstråle! Men hörni, hur kallt har det inte blivit ute nu? USCH! Och imorn ska vinterdäcken på. BLÄ! Jag drömmer mig tillbaka:

Nyshoppat

Som ni vet var jag ju på stan igår och shoppade loss lite till. Då fick den här följa med mig hem:Den här ska jag bära tillsammans med svarta byxor, schyssta boots, och en annan grej jag shoppade igår. förresten, kul att så många, med mig, gillade den lurviga mössan jag chansade på igår!