Inte dåligt!Kolla in den här! Igår när vi var ute och åt med mina föräldrar tog vi allihopa varsin räksmörgås, och den var inte dum måste jag säga! Oj oj oj. Riktigt stor, och riktigt god! Vi var på Sandvikens varf Café, otroligt mysigt! Rekommenderas verkligen. Gott, trevliga, bra ställe, och med jättebra möjligheter att lägga till vid bryggorna.

Äntligen!Titta vad som kom igår! Mitt paket från H&M, med bland annat klänningen som jag skulle haft på midsommar. Den som skulle kommit 13-17 juni. Hmm... Lite senare blev det allt. MEN! För en gångs skull ska H&M få lite "beröm". Med i paketet fanns nämligen även linnet och halsbandet som det skulle vara leverans på den 6/8! Och det var superhärligt! Jag ska visa er grejerna sen.

Torsdag

Godmorgon!

Om någon undrar vart jag tog vägen igår efter jobbet kan jag säga att vi fick sluta vid 15 istället för 17, och då passade vi på att dra ut med vattenskotrarna. Jag, Jonn, Emelie och Kim. Det var jättemysigt. Vi åkte ut till en ö och satt och myste i solen, killarna badade och vi skrattade och hade kul. Efter det åkte jag och Jonn med mamma och pappa ut och käkade räkmacka på ett café vid vattnet. Mums!

Nåja, nu är det ny dag och det är ytterligare en jobbdag. Det är fortfarande introduktionskurs, och det är faktiskt fortfarande kul. Mycket roligare än jag trodde faktiskt. Jag trodde att jag skulle tycka att det liksom var "helt okej" eller eventuellt "lite roligt" men jag tycker faktiskt att det är "kul" eller till och med "riktigt kul". Det är härligt!

Efter jobbet vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Vi får se helt enkelt.En härlig bild från igår när vi åkte vattenskoter i solnedgången