Schuhupp

Jahaja, nu sitter jag i bilen på väg hem. Har suttit här några timmar nu och har nu ungefär en timme kvar. Vi har tillbringat helgen (från igår till idag) i Hudiksvall hos Karin. Det var Jag, Camilla, Jonn och Jocke. Det har varit trevligt och mycket god mat.

Igår kväll spelade vi TP, i två lag. Jag och Jonn mot Camiklla och Jocke. Jag är grymt dålig, och Jonn är dålig förlorare. Camilla är allmänbildad och Jocke är sportfreak. Jag känner att laguppställningen kunde varit jämnare. Det visade sig hur som helst att jag tydligen är bra på naturvetenskap, jag visste bland annat att "the eagle has landed" sades vid första landingen på månen(Hur många har man gjort?) och att fågel som hette någonting med aerox..... var först med att flyga. Andra saker jag inte visste var vart "Den sista tangon" spelades in(underhållning) och vem som övverraskande vann OS något år för ca 70(?) år sedan(Sport).

Jag och Jonn var aningen osynkade, vi chansade på typ varje fråga, och vi chansade alltid olika, när vi valde att gå på Jonns svar hade jag haft rätt, och när vi gick på mitt svar hade Jonn rätt.

Gissa viloket lag som vann? (Tur att Jonn var så trött så det inte blev sånt liv)

Ibland blir jag trött på mig själv...

Det här med självdisciplin är INTE min grej alltså. Nu har jag suttit och gjort VAD(!?) i flera timmar, fast att jag borde ha packat. Imorgon ska jag iväg på en kortistrip, lördag-söndag, och måste ha en hel del grejer med mig. Klockan är nu halv tolv och jag har inte packat, och jag borde ha sovit för länga sen. Blä på mig. Pscka nu, sova sen! SPIK!


(Men lika glad är jag för det... Kan iallafall glädjas åt att jag har färgat håret igen :D Hade fått en liten fjuttutväxt.)

I valet och kvalet

(Äntligen har jag fått använda det uttrycket någon gång, det är så förtjusande!)

Jaha, nu sitter jag här igen och funderar över min frisyr. Jag tror jag faktiskt borde klippa av en bra bit. Nu är det riktigt frissigt. Trasigt är det, och trasigare kommer det väl bli. Det skulle ju bli jäkligt fräscht och så om jag klippte av en bit. Men samtidigt så älskar jag ju att kunna locka håret och få sådär långt hår med stora lockar, lite glammigt om ni frågar mig. Men.. Nu är det ju så att håret faktiskt ser risigt ut även när jag har fixat lockar, det gjorde det inte innan Egypten-resan. Så nu kanske det är dags att ta sig en klipp.

Åhhh, vilka probleeeem....