Sannaliten wants

Inte bara wants, SKA HA!

Nyehter på H&M, jag SKA köpa den svarta om den sitter bra. Jag bara äääälskar den och har längtat efter en sån. Även den ljusa vill jag gärna ha. Båda kostar 299:- styck.

Sannaliten wants

Hjäääälp!

Jag har hittat ett par skor jag vill ha, nästan. Såna här skor, men med en platå framtill skulle vara to die for. Om du vet någon sån sko så får du gärna säga till. Eller liknande. I love it!Vad tycks?

Världens sjukaste programJag har för mig att jag skrev om det här för några år sedan, men alltså, världens sjukaste program måste ju vara X-effect. Någon som sett det? Om inte så går det på MTV just nu. Det är ett program som basicly går ut på att få folk att vara otrogna och att deras respektive ska titta på. Hur sjukt är inte det?

Två par åker på semester tillsammans, en från varje par har historia ihop. (Redan här är det ju lite konstigt, vem vill åka på romantisk semester med sin käresta och dens ex?) Sedan blir de nya "hemskickade" och X-en får stanna på romantisk semester över helgen, ensamma. De nya partnerna blir insatta i ett rum där de får spionera på sina pojk/flickvänner. Alla är otrogna, X-en gör massa, och O-en(de nya) gör ofta saker med varandra också.

Någon mer än jag som tycker att detta program är sjukt?