Jobb jobb jobb

Ja, igår som sagt så jobbade jag igen. Efter det var jag helt slut i benen. Både i det trasiga knät och trött i det andra benet jag belastar extra. Men, jag ska jobba idag med. Dum som jag är, hehe. Men operationen är ju på onsdag, så jag står nog ut! Det är lite så jag resonerar hela tiden nu; Äsch, du får stå ut, operation på onsdag.

Så alltså sitter jag nu hemma och tar det lite lugnt innan jag ska åka iväg och jobba. Ska vara ledare för en grupp som ska iväg på tävlings-cup. Jag hoppas vi vinner, men det viktigaste är ju att ha kul.

När jag kommer hem så har jag ingenting inplanerat, vi får se vad som händer. Kanske ska ta och jobba lite med smyckena? Det märker vi.

Jobbat för första gången på över en månad

Äntligen! Ja, jag säger äntligen, jag har faktiskt längtat efter att komma ut och göra någonting, även om det bara är att jobba. Är så trött på att sitta hemma och bara vila, vila, vila. Det gick bra, men fick väldigt ont i knät, men men, bara några dagar kvar till operationen.

Nu ska jag titta på Let's dance och eventuellt fixa naglarna :)

More news

Jag kom på en till ny sak som är ganska stor iallafall:

* Jag är egenföretagare sedan ett halvår - Ja, jag har ett eget företag där jag tillverkar och säljer smycken. Mycket roligt. Mitt smyckesmärke heter MIRA of Sweden och dessa finns att köpa på hemsidan: http://www.Swepearls.se Sidan är nog under lite uppbyggnad just nu, så det finns inte så många inlagda tror jag.