Perfect clutch

Denna clutch från BikBok skulle hemskt gärna kunna få flytta ihop med min väsksamling. Jag fullkomligt älskar snygga clutchs, och den här är inget undantag. Den är dessutom utrustad med den lilla öglan, vilket är typiskt bra för en partyväska du vill hålla i handen. Då kan du bara stoppa igenom handen och så sitter den perfekt! 249:- blir den din för och den finns även i svart.

Från SSridsport.blogg.se

 
Här ser ni lite bilder från ridpasset på lilla söta Gonzo som jag passade åt en vän som är bortrest. Jag har aldrig ridit honom tidigare, så det var lite spännande. Men han var hur mysig som helst att rida, lite kaxig emellanåt, men han har bra kapacitet. Jag varierade formen lite på honom och försökte få honom rätt låg en hel del (Han är nämligen väldigt hög av sig själv, så dom vill att han ska gå låg en del) sen gjorde jag lite byten, tempoväxlingar och jaa, lite sånt.

Tisdag

Hej!
 
Äntligen har jag kunnat logga in på bloggen. Det strular som vanligt, och blogg.se har gett mig ett väldigt smart svar; att jag ska logga in på bloggen och ta upp problemet där. Inte så lätt när det är just logga in jag inte kan göra! Vet inte hur dom tänker där..
 
Idag har jag varit hos läkaren för att kolla ryggen. Jag var ju bara sjukskriven den här månaden ut, och nu skulle vi alltså kolla igen. Gissa vad som hände? Jo; Sjukskrivning till sista augusti. Jippiiii! Eller inte. Jäkla bajs. Men men, det är ju bra att bli frisk helt innan man börjar jobba.
 
Annars idag har jag varit ute på lite äventyr också. Till en hästbutik. Ni kan se på hästbloggen SSridsport.blogg.se vad jag köpt om ett tag. Senare ska jag inte göra någonting typ. Jag har superhuvudvärk och är stel som tusan i både rygg och nacke. Trött jag börjar bli på detta nu. Men men. Nu ska jag försöka fixa massa inlägg till er eftersom jag inte lyckats med det på senaste :D