Wiihoo!

Wiihoo! Nu är det massa nytt smink på väg hem till mig :D Ska bli så kul att testa något nytt! Jag har varit nöjd med det jag haft, men vissa saker kunde vara bättre, så nu provar jag nytt! Och som ni ser satsa jag en hel del på IDUN Minerals. Någon som testat det? Vad tyckte ni?

Fredag 31 Augusti 2012


Morsning!
 
Idag är det sista dagen i augusti. (!!!!) Hur sjukt känns inte det!? Nu är det VERKLIGEN höst. På riktigt! Jätte tråkigt. På sätt och vis längtar jag allti lite till hösten, men BARA för att det är så mysigt med alla stora halsdukar och tjocka, mysiga tröjor. Men jag längtar verkligen inte till regn, rusk och kyla!
 
Tur för mig.... Jag åker nämligen bort snart. Jag har en utomlandsresa inbokad. Vart det blir och när det blir berättar jag senare. Men smiter till värmen, det gör jag i alla fall. Vi kan ha en gissningslek. Ni får gissa vilket land jag ska till, så får de som gissar rätt en länkning här i bloggen inför mina läsare. Ledtrådar: Det är ca 32 grader där varje dag nu. Det är ca 320 soldagar på ett år och jag har varit där tidigare.
 
Dagens planer är att åka på läkarbesök för ryggen, och annars fixa en del grejer. Igår städade jag ju bilen, OCH tvättade den, så nu är den riktigt bra. Nu ska jag försöka hålla den så. Idag ska jag klara av några till grejer som jag har på min "att-göra-lista".
 
Kvällens planer vet jag inte riktigt vad det blir. Vill gärna åka till min bästie Sophia, men vi får se helt enkelt.

Abbe ♥

Abbe hade ju sönder sin klo igår kväll, så jag bokade en tid till att ta bort den imorse. När vi kom dit visade det sig att klon var mer trasig än det såg ut, och Abbe fick läggas in under dagen för att ta bort den. Nu har jag hämtat honom, och allt hade gått jättebra. Tack och lov! Men tänk vilken otur han har mitt lilla hjärta? Stackarn. Såhär ser han ut i alla fall. Nu ska han få umgås med en av sina favoriter (Min lillebror Sebastian) medans jag åker till stallet och rider.