Onsdag 31 Oktober 2012

Hejhopp!
 
Kan ni tänka er att det redan är sista oktober!? Huuua vad tiden går! Jag kan knappt fatta att det är oktober, speciellt inte med tanke på vädret jag har. Det känns ju inte alls som att det är höst och tråkigt hemma, det känns som att vi kommer komma hem och ha lite sensommar kvar, men icke. Haha!
 
Idag har jag en rätt bra dag framför mig hoppas jag. Det blir tidiga starttider för våra gäster idag, så jag ska släppa ut dom på banan. Sen har jag förmodligen lite egen tid ett tag, innan det blir dags att ta in gästerna och käka lunch. Sen blir det lite lugnt ett tag till, jag tror att det kommer bli att köra ner några på stranden dock. Sen ikväll blir det middag på vår utflyktsrestaurang. Härligt!
 
Förresten, jag har försökt ta upp min och Sophias hästblogg nu igen. Jag ska se till att fixa lite inlägg där nu tills jag kommer hem, så att det är lagom uppstartad igen tills jag kommer hem! Så in på Fias blogg nu och säg åt henne att också uppdatera ;)

Pokerbord

Som många av er vet så tycker jag att det är jättekul att spela spel. Allt från vanliga sällskapsspel, till kortspel och datorspel. Allt är kul! Och något jag verkligen gillar är att spela poker med marker med mina kompisar. Det vet ni också om ni följt bloggen länge, för jag har visat upp det hemmagjorda pokerbordet flera gånger. Det tillför ju verkligen till stämningen om man har ett riktigt bord. Men för de allra flesta dödliga kanske man inte vill lägga ut flera tiotusentals kronor på ett pokerbord. Då kan man göra det själv! Jag skulle dock inte veta hur man gör, men det enda som behövs är tydligen lite tålamod, material för ca 2000 kronor och ungefär 25 timmar att jobba med det. (För mig som inte är så himla händig skulle det väl dock ta lite längre än 25 timmar, men ändå)

 

Det finns en väldigt bra och utförlig gör-det-själv-guide med både text och bilder HÄR. Det är bara att läsa, handla och göra. Allt står uppskrivet med exakt vad för material man behöver, vilka verktyg och allt information man behöver.

 

Jag skulle lätt vilja göra ett sådant här bord själv, det är ju ascoolt! Tycker du inte? Så nästa gång du vill dra ihop kompisarna och göra något roligt utan att det bara ska bli ännu en utekväll kan du ju dra hem dom och spela lite poker med ett riktigt pokerbord, som du gjort själv! Faktiskt är det en rolig grej att göra med tjejkompisarna också, även om poker annars lätt låter lite ”manligt”. Men jag brukar få höra att jag är rätt ”tjejig” och jag tycker att det rent av är SKITKUL!

 

Tisdag 30 Oktober 2012

Hejsan hoppsan!
 
Hur är läget med er idag? Med mig är det sådär. Är fortfarande lite småsjuk, men det är som sagt bara att bita ihop. Idag har vi kört gäster på utflykt och nu ska vi snart köra nästa gäng. Sen  blir det nog en liten lugn stund innan vi ska börja hämta gästerna igen. Ikväll blir det också lugnt eftersom vi inte får äta med gästerna idag, ås vi har nog bara en myskväll.
 
Jag hoppas på att få lägga mig i solen en stund idag, även om det kanske inte är så jättebra med tanke på förkylningen, men jag vill hinna passa på. Vi ska ju åka hem om bara en vecka. Tråkigt. Faaast, jag saknar min bästa Abbehund massor! Och såklart kompisar och familjen också. Fast man vill ändå inte åka hem, för hemma är det väl jättekallt och trist? Eller? Det såg ut som att det hade snöat till och med?