FaaaaaaaaaaanBara för att jag igår gjorde det officiellt att våren var här, vad händer idag då? Jo, när jag kommer ut från träningen så TOKSNÖAR det. Och inte bara sådär så det kommer lite som försvinner, utan det ligger ett helt jäklans lager på marken. Bläääää. Har ni också fått snö där ni bor? Nu blev jag deppig. Därför bjuder jag på en bild på mig själv där det är så mycket close-up att jag nästan ser konstig ut. Fast visst är det ganska "skarp" och "tydlig" bild för att var med min lilla vanliga kompaktkamera? :)

Ett tips

Är du som mig, som gärna vill ha en souvenir från ett ställe där du varit, men inte vill köpa onödiga saker? Då har jag ett tips till dig. Jag är nämligen en sån person som gärna vill ha någon sak att minnas min resa med, men jag vill inte köpa massa krafs som man bara ställer undan. Då köper jag istället ringar. Så alla ställen jag åker till köper jag en fin silverring ifrån. Dessa kan man minnas med, och man kan använda dom, utan att vara rädd att de går sönder. De är ju oftast väldigt hållbara om man köper "äkta vara". Så det är mitt tips, köp exempelvis ringar som souvenirer.

Ringen ovan är köpt på min resa till Egypten, och jag kan lova er att bilden inte gör ringen rättvisa för fem öre.

TÄVLING 1000:- på H&M

Tänkte påminna än en gång om bloggtävlingen med Tourn.se igen. Du kan vinna ett presentkort på 1000 kronor på H&MFör att komma till tävlingen klicka in dig HÄR och följ reglerna.
Kom sedan tillbaka och skriv att du deltagit. Lycka till!