Lite julpyssel

Nu har jag varit på stan och handlat lite julpynt, vi hade knappt något här hemma. Det blev en ljusstake, en julstjärna och lite ljus. Så det har jag pysslat med här nu, ställt fram allt och så. Jonn vet ingenting, så vi får se hur han reagerar när han kommer hem. Hoppas på en positiv reaktion. Här får ni en liten titt:


Ljusstake i vardagsrummet


Adventsstjärna i köket


Ljus i vardagsrummet

Nu tänkte jag sätta mig och se Desperate Housewives, mitt favoritprogram, och då insåg jag att det inte är det ikväll ju. Snyft! Vilken besvikelse. Tur att jag kan glädja mig åt den härliga julstämningen i lägenheten iallafall.

Jag försökte iallafall

Förut idag när jag hade ne ansiktsmask på tänkte jag att jag skulle fota det. Jag ser ju på mina läsares bloggar (ja, jag läser era ibland, för er som frågat) att ni fotar när ni har på er ansiktsmask. Men något jag inte förstår är hur ni får det att se så bra ut. Ni ser absolutely stunning ut ju! Jag klarar det inte. Jag kan inte. Men det är väl bara att acceptera att man inte är så himla fierce ändå. Usch, vilket nederlag, haha!

Det fick bli en safe profilbild. Men ni ser ju själva hur jag ser ut i ansiktsmask. Niförstår varför jag inte vågar öppna dörren när det kommer någon då va? Dom skulle ju ramla baklänges ner för trappan i förskräckelse.

Well... At least i tried....

Efterlyser min...

Jag är jätteledsen! Jag har tappat bort min mössa. Ni vet, den som jag köpte för ett tag sen. Jag tycker så mycket om den, men jag kan verkligen inte hitta den! Jag har ingen aning om var jag kan ha lagt den heller! Tråkigt. Så nu efterlyser jag min mössa. Någon som sett den?Många har påpekat att det inte har gått att kommentera det här inlägget, det ska vara fixat nu.