En liten lätt chock sådär

Jag höll verkligen på att få hjärtat i halsgropen idag. När jag skulle åka hemifrån så var jag ensam hemma. Jag gick utanför dörren, låste den och vände mig om för att gå ner för trappen. Vad står en halvmeter ifrån mig om inte en räv? Ja, en livs levande räv. Visserligen jättesöt, men gud så rädd jag blev. Jag blev så rädd att jag skrek till, och räven sprang nerför trappan och bort ca två meter. Där stannade den, vände sig om och tittade på mig. "Eeeh, hej räven" tänkte ju jag och tittade tillbaka på den. Då kom den fram till mgi och sprang runt benen på mig när jag gick till bilen. I think we were bonding...

Såhär i efterhand var det ju lite mysigt. Men ojoj, vilken chock.

Jag ska ju jobba med ekonomi!

Detta kom vi fram till igår. Jag och några klasskompisar gick till cafeterian på rasten. Jag glömde såklart mina pengar kvar i klassrummet, så jag skulle få låna pengar. Jag behövde låna 19 kr till en cola, men han hade bara en 50-lapp så han säger ju det. mitt svar blir:

"Ja, men om jag lånar den 50-lappen, så får du min 20-lapp när vi kommer upp igen"


Heja Sandra. Vilken lyckad affär för honom. Hehe. Man får inte vara dum!

Längtan till April!

Snacka om att jag längtar till April alltså. Då ska jag nämligen åka till Egypten med min familj i en vecka. Jag längtar som sagt grymt mycket. Har redan börjat packa mentalt, hehe.