Nu börjar det kännas

Nu börjar jag faktiskt bli lite ledsen. Om ca 30 minuter kommer de som ska titta på Flip. Nu börjar det faktiskt kännas verkligt. Jag älskar ju min lilla Flip, min lilla bäbis. Men, ja, som jag skrev förut så måste jag tänka på hans bästa. Och det är inte att bo hos mig som knappt har tid för honom. Idag har han såklart varit extra gullig och gått med mig överallt när jag har städat och fixat här hemma. Snyft. Jag kommer verkligen sakna honom om jag ger bort honom. Jag hoppas att det här paret är trevliga och verkar vara ett bra hem för Flip. Min älskling.

Right now

Just nu sitter jag här, men ska alldeles strax lägga en ansiktsmask, för stt sedan göra mig lite iordning och sen åka hem för att städa lite hos Flip och fixa iordning lite. Idag kommer nämligen några och ska (snyft) titta på Flip, för Flip kanske ska flytta. Jag har inte den tiden jag önskar för att ta hand om honom och jag tycker så mycket om honom att det känns bättre att han får bo hos någon som kan ge honom den tiden.

Det känns jättesorgligt, men jag vet att det är det bästa för Flip. <3

Mötet vi skulle på igår kväll blev förresten uppskjutet till ikväll istället, så vi åker dit ikväll.

<3

I love these shoes. Dock gör inte bilden dom rättvisa överhuvudtaget. Dom är MYCKET bättre. På bilder ser dom lite guldiga ut, vilket dom inte är, dom är silvriga på remmarna och sen en härlig träfärg på sulorna och klacken.