GOTT NYTT ÅR!!!Jag vill bara önska er alla ett gott nytt år! Hoppas ni får en underbar nyårsafton! ♥


Idag/ikväll kommer jag och Jonn att åka ut till en kompis, som bor nära mitt barndomshem. Vi ska vara där och käka middag, bada bubbelpool utomhus och fira in det nya året. Jag hoppas att 2011 blir lika bra som 2010. Vad ska ni göra ikväll?
.

Året 2010 Juni (Del 6)

I Juni var jag med på en liten hopptävling, som gick väldigt bra. Men jag fick ju inte hoppa och hade ridit tre gånger de senaste... 7 månaderna typ, så det fick bli lite lågt. Jag fick även upp Jonn på en häst och gav mig ut i skogen med honom. Han var jätteduktig. :)Jag bowlade med bror min, och vi var nog lika dåliga båda två. Men, ser man ut som en vinnare, är man en vinnare! Så... Vi är nog förlorare :pJag fyllde år, och det firades hos mina föräldrar med goda vänner och vattenskooter-åkning. Jaaaa, jag tokvurpade och slängde både mig och Mikaela i vattnet.Jag umgicks med min vän Markus, i solen. Och det var även här jag blev ett stort fan av smoothies.

 

Många dagar spenderades nere vid beachvolleybollplanen.

Juni var som vanligt en väldigt härlig månad. Jag älskar sommaren, så det kan inte annat än bli bra.

Året 2010 Maj (Del 5)I maj hängde vi en hel del på uteserveringar, åt och drack gott. Och frös som dårar.

En del partajande blev det också. Här är en kväll till exempel....... och det varvade jag med att gå på gymmet, heja mig och min sjukgymnastik!Jag busade med Emma och Robin...Och umgicks med bästaste Sofie ♥Jag fick tillåtelse att börja rida igen, men absolut inte hoppa hinder, och jag fick max rida typ en kvart. Jag lydde inte.

I maj kände jag att jag kom tillbaka lite efter min skada, och trodde hela tiden att det skulle vara helt läkt inom en vecka. Men jag hade fel. Men det var i maj som jag slutade vara så försiktig.