Test; Celsius

Som ni vet tränar jag ju en hel del, och då har jag passat på att testköra den här drycken. Celsius. Innan jag började med den har jag varit väldigt skeptisk och tänkte att det absolut inte skulle fungera. Nu har jag testat att dricka den innan träningspasset och sen jämfört med att träna utan att ha druckit den innan passet. Det sägs ju att man ska bränna ungefär 100 calorier extra med den. Just det påståendet känner jag mig lite tveksam till, men annars känner jag mig väldigt positivt överraskad.
 
Jag upplever att jag får en bättre känsla och har mer ork när jag druckit drycken innan träningspasset. De där 100 calorierna extra som man ska bränna känns inte som att drycken i sig bränner bort det, utan snarare att jag orkar jobba 100 extra calorier. Summan är hur som helst att jag gillar drycken. Jag dricker den främst när jag ska träna på morgonen (som jag haaataaaar) och det får mig att studsa iväg till gymmet. Jag använder den också som en "Nu har jag druckit den och kan alltså inte skita i att gå dit"-grej när jag känner mig lite sugen på att skippa träningspasset. Perfekt! OCH! Jag dricker MAX en dryck per dag.
 
As you all know I am working out a lot right now. While doing that I have been testing this thing. Celsius.Before the test I was VERY sceptical and my thoughts were that it wouldn´t work. Now I have tried to drink it before work out and then compared it to when I haven't.  It is said that it will burn about 100 calories more than if you didn't drink it, but I do not believe that.
 
My experience is that I get a better feeling and can do a lot more when I drink it before. I believe that the 100 extra calories that you are supposed to burn actually is because you have more power and can go on a bit longer. The thing is... I like it. I drink Celsius when I work out in the morning (which I haaaaateeeee) and it makes me jump all the way to the gym. I also use it as a "Now that I have been drinking it I can´t skip the gym"-thing when I feel like skipping the work out. It's perfect! AND I only drink one per day at the most.
 Remember me