Lyckligaste människan i världen!

Åhh, jag är den lyckligaste jag vet! Som ni vet ääääälskar jag att resa och för ett tag sedan bokade jag och Jonn äntligen en resa! Den här gången bär det av till Zanzibar, Tanzania. Har någon av er varit där får ni gärna komma med tips! Vi har än så länge bara bokat flyget, och tittar just nu lite på vart vi vill bo. Vilken del av Zanzibar som passar oss bäst och så. Vi gillar ju båda två att dyka, även om jag är lite vattenrädd fortfarande och aldrig ger mig med att vi minsann måste ha en instruktör vid vår sida alltid.
 
Vi håller just nu alltså på att se över lite vad vi verkligen vill göra och kommer sen att välja hotell utifrån det. Dyka är jag nästan 100% säker på att vi kommer göra, åtminstone en eller två dagar. Sen är ju drömmen att åka över till Tanzania och åka på safari. Att få se djuren i sitt naturliga tillstånd och ja, vem drömmer inte om att åka på safari i Afrika liksom? Vi har tittat en hel del på det, och det finns så många fina turer jag skulle vilja boka. Men det kostar ju en hel del och frågan är ju hur mycket man är beredd att betala för det. Hade vi haft obegränsat med pengar hade vi definitivt åkt på en längre safaritur, men tyvärr har vi ju inte det. Vi har ju en del sparade pengar som ska gå till resan, men det hade ju inte varit fel att vinna pengar på lotto eller liknande. Haha, apropå att vinna massa pengar på lotto, har ni sett de roliga reklamfilmerna som handlar om lotto? En av dem visar när en tjej vinner massa pengar och vad man kan göra för pengarna. En TV kanal där man själv har huvudrollen i alla program till exempel. Haha! Nåja, utöver dykning och safari ska det tydligen finnas en ö med en massa sköldpaddor. Jag älskar ju sköldpaddor så jag hoppas att vi kanske kan hinna med en sväng dit också.
 
Hur som helst, jag tror att vi kommer få en fantastisk resa, och även om jag hoppas att vi kan göra många aktiviteter som dykning, safari och utflykter så hoppas jag också att vi får ett gäng dagar då vi bara är. Solar, badar, äter och dricker gott. Det är för mig riktig semester. Att komma bort och det viktigaste man ska bekymra sig över under dagen är var man ska äta middag. Det är avkoppling.