Mitt hår

 
Jag har lääääänge länge gått och funderat över mitt hår nu. Ska jag färga det mörkare, lägga i slingor? Ljusare, mörkare? Klippa det? Spara ut? Det är det som är så dumt med håret. Om man gör en förändring så är det inte jättelätt att ändra igen. Visst, byter man hårfärg kan man ju färga tillbaka, men det blir inte så bra för håret. Men klipper man sig däremot, då kan man ju inte få tillbaka längden. Det är nämligen framförallt klippning jag har gått och funderat på. Som ni vet har jag ju länge haft långt hår, och trivs ju i det. Jag gillar framförallt att kunna göra lockar i håret och få hollywood-svallet när man ska göra sig extra fin. MEN! Det långa håret är ju också jobbigt till vardags.
 
Därför har jag länge gått och funderat på att klippa av mig håret till nyckelbenen ungefär. Jättekort i mina ögon, men ändå så att axlarna täcks. Jag tror det skulle vara otroligt skönt. Men jag är såklart rädd att jag skulle ångra mig och då finns ingen återvändo. Fast, det finns det faktiskt. Det finns ju löshår. Jag gillar faktiskt löshår, men bara så länge det ser naturligt ut. Det blev ju en ordentlig löshårshysteri när alla i Big Brother hade löshår som var sjukt långt och onaturligt. Det är inte fint, men att däremot ha löshår som smälter in med ens eget hår genom att bara fylla ut eller förlänga, det är fint.
 
Jag själv har faktiskt haft löshår en gång i tiden. Det var när jag tappade en massa hår pga en frisörolycka då hälften av håret bara gick av. Då fick jag tillslut klippa av håret jättekort, och det trivdes jag INTE med. Därför skaffa jag löshår som en förlängning. Jag använde då clip-ins vilket var jätteskönt, för då kunde man ha kort hårt och man ville ibland. Toppen! Så hur känner ni, är ni också FÖR löshår som jag? (Naturligt snyggt dock....)
 
För er som är sugna på lite löshår kan ni klicka er in hos Rapunzelofsweden och kika runt, de verkar ha riktigt bra löshår faktiskt :)