Min lägenhet

Något som under en längre tid har varit väldigt "inne" att blogga om är ju heminredning. För något år sedan förstod jag mig inte på folk som la många tusentals kronor på att inreda sin hem. Visst, det är ju alltid kul att ha ett fint hem, men enligt mig fanns så mycket annat som var roligare att lägga pengar på, kläder och resor till exempel. MEN! Det var innan jag skaffade min första helt egna lägenhet. En lägenhet som är bara min. Jag bestämmer. Vill jag ha det fint, måste jag se till att det är fint. Om jag är missnöjd med något, kan jag ändra det.
 
Så helt enkelt, fasen vad kul det är att köpa grejer till lägenheten! Och allra roligast är ju när man hittar något som bara passar sådär superbra! Som den här fina tavlan jag hittade efter att ha "letat" lite oseriöst i fem månader:
 
 
En annan rolig grej att hitta är ju sådant som är fint, passar in och dessutom är praktiskt! En sådan sak som jag nyligen fått hem är den här:
 
 
Det är alltså ett spegelskåp (Den står bara tillfälligt där den står nu, jag tänker hänga upp den på väggen) som man öppnar och har alla sina smycken i. Helt underbart!
 
 
 
 

Inredning är så roligt! Problemet är bara att man aldrig blir nöjd ;) hela tiden är det något nytt man vill byta ut, haha :)
Så underbar spegel! Stilren och samtidigt praktisk! Vart har du köpt denna?
Trevlig helg!
Remember me